Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Călătorie către Lumea de Diamant

WORKSHOP INTENSIV + 21 ZILE FOLLOW-UP

CĂLĂTORIE CĂTRE LUMEA DE DIAMANT

Descoperă meditația pentru realizarea succesului suprem

Participă fizic

13 Septembrie la Hotel Siqua – București

orar: 19:00 – 21:30

Participă online

Simultan poți participa on-line prin zoom

orar: 19:00 – 21:30

Contact

Pentru orice detalii despre acest eveniment, ne poți contacta mai jos!

Există o lume superioară paralelă cu cea pe care o vedem acum; și cea pe care o vedem se bazează de fapt pe acesta lume mai înaltă. Dacă reușim să luăm contact cu această lume superioară chiar și pentru 20 de minute, acest lucru poate fi unul din cele mai extraordinare lucruri pe care l-ai putea face pentru transformarea ta și a celor din jur

Geshe Michael Roach

În scrierile străvechi ale sistemului semințelor există modalități de a ajunge la o formă de succes în viață cu adevărat cuprinzătoare, care necesită aprofundarea surselor din care provine realitatea noastră.

Mai concret spus, există anumite lucruri despre realitate pe care nu le poți experimenta folosind doar ce se predă în instituțiile obișnuite de învățământ sau în școlile despre antreprenoriat. Iar dacă nu experimentezi aceste fațete ale realității, nu poți atinge succesul deplin pe parcursul vieții tale.

În acest workshop intensiv, vă vom oferi o cale de a merge la cea mai profundă sursă a tuturor formelor de succes. Vei afla despre 4 practici zilnice plus o meditație simplă de făcut care constituie uneltele de bază cu ajutorul cărora poți aborda chiar și cele mai dificile provocări cu care te confrunți.

Aceste unelte plus cele 21 de zile de practică te vor echipa pentru a atinge ceea ce se cheamă Lumea de diamant – sursa oricărui succes.

uneltele de bază

Ce vei învăța mai concret

Acest workshop intensiv îți va oferi cele mai importante unelte ce fac parte din cursul intensiv DCIG (Atingerea lumii de diamant) plus suportul necesar pentru a da startul unei practici zilnice:

“Chi-Jedrak” sau “Calitate & Caracteristic”

Afli cea mai bună sămânță de plantat pentru a atinge Lumea de Diamant.

O meditație care declanșează atingerea lumii de diamant

Înveți și să meditezi asupra conceptului profund despre calități și obiectele care sunt caracteristice acelor calități. Este cea mai importantă meditație premergătoare experienței de percepție directă a lumii de diamant.

Cele patru obiceiuri zilnice + 21 zile de practică

Afli despre 4 activități zilnice și practice pe care le putem îndeplini și care vor declanșa experiența directă a Lumii de Diamant. După workshop vei avea ocazia să practici în cadrul unui grup privat de Telegram timp de 21 de zile aceste 4 obiceiuri zilnice.

Cine te va însoți în acest workshop

Ana Ilie

Absolventă a Colegiului Internațional de Management Sedona (SCIM)

Profesor certificat de Meditație


Profesoară de meditație și mentor în Sistemul Semințelor, pentru lideri și creativi de înaltă performanță.

Povestea Anei în Sistemul Semințelor DCI

Într-o zi magică din august 2017, Ana Ilie a descoperit o comoară – Șlefuitorul de Diamante. Dar adevărata magie a fost revelată în septembrie, când a întâlnit un om extraordinar, Geshe Michael Roach, la evenimentul DCI Nivelul 3 desfășurat în București. Acea întâlnire avea să îi schimbe viața pentru totdeauna.

Cu inima plină de curiozitate și entuziasm, Ana a început să practice cu pasiune și dedicație Sistemul Semințelor sub îndrumarea înțeleaptă a lui Florin Păsat. Nu a trecut mult timp până când miracolul s-a produs. În doar 8 luni, salariul ei s-a triplat la același angajator, și asta fără să aplice pentru un alt job sau să negocieze salariul. Secretul ei? Ea “doar” a plantat semințe – semințe de prosperitate, succes și înțelepciune.

În anul următor, Ana a călătorit mult pentru a-și îmbogăți cunoștințele și a-și dezvolta abilitățile. A participat la 3 evenimente DCI în Viena, Berlin și București. Geshe Michael a văzut potențialul ei și a invitat-o să aplice la Colegiul Internațional de Management din Sedona (SCIM) pentru a deveni trainer.

Ana a trecut prin 4 cursuri de formare traineri la SCIM, specializându-se în Leadership & Inovație în 2019, Time Management în 2020 și Atingerea Lumii de Diamant în 2023. A devenit foarte bună în arta transmiterii cunoștințelor și în a-i inspira pe ceialalți să-și descopere propriul potențial infinit.

Parcursul ei a fost un tur de forță extraordinar. În doar 3 ani, Ana a terminat cele 12 niveluri de bază ale DCI Global, călătorind în România, Germania, Austria, Mexic și SUA pentru a participa la training-uri alături de Geshe Michael Roach.

Dar Ana nu s-a oprit aici. În 2021, ea a obținut certificarea de profesor de meditație de la Three Jewels NYC, un studio de meditație fondat tot de Geshe Michael în anii ’90. În 2022, Ana a devenit Teacher Assistant (TA) în cadrul programului de Meditation Teacher Training, iar în 2023, ea va fi Lead TA pentru același program de 200 de ore.

Cu toate aceste realizări impresionante, Ana continuă să lucreze în domeniul IT, în project management și people management. Cu toate acestea, cel mai important pentru ea este să dedice cea mai mare parte a timpului ei pentru a împărtăși Sistemul Semințelor într-o manieră practică și ușor de înțeles. Ea nu doar trăiește principiile învățate, ci le și transmite mai departe celor din jur, luminându-le calea spre succes, împlinire și înțelepciune.

Despre sistemul semințelor


Șlefuitorul de diamante (Diamond Cutter) oferă o abordare nouă și în același timp veche de mii de ani pentru realizarea obiectivelor. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea a realiza orice obiectiv. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulată “Învățătura Șlefuitorului de Diamante”.

Acest sistem a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume prin eficiența sa în gestionarea unei afaceri. Cartea “Șlefuitorul de diamante” descrie cum a fost implementat în creșterea antreprenorială de Geshe Michael, vicepreședintele firmei Andin International și fondatorul Institutului Diamond Cutter.

Din 2009, sistemul semințelor a ajuns să fie predat într-o formă ușor de înțeles și aplicat în toată lumea. Din 2015 este predat și în România prin intermediul Diamond System România, ajutând mulți profesioniști și antreprenori în atingerea obiectivelor de carieră și de afaceri.

Zile

:

Ore

:

Minute

:

Secunde

Rezervă-ți locul

Opțiuni de participare

număr limitat de locuri

Fizic + Online

Călatorie către Lumea de Diamant (participare la locație)

297 RON

13 Septembrie (19:00 – 21:30)


  • Workshop intensiv
  • Prezență fizică
  • Meditații ghidate
  • Acces la înregistrare
  • 21 Zile Practică + Follow-up

Online

Călatorie către Lumea de Diamant (online pe zoom)

197 RON

13 Septembrie (19:00 – 21:30)


  • Workshop intensiv
  • Live, online prin zoom
  • Meditații ghidate
  • Acces la înregistrare
  • 21 Zile Practică + Follow-up

Pentru cine este potrivit acest workshop?

Acest wrokshop este dedicat ție dacă simți că există un potențial mult mai mare și mai cuprinzător asupra ce ai de făcut în cariera și în viața ta. În special dacă ești un profesionist în cariera ta, apreciezi performanța și excelența în tot ceea ce faci și mai ales dacă te frustrezi când ceea ce faci nu dă rezultate, atunci ești persoana potrivită, la workshopul potrivit!

Atingerea lumii de diamant este o etapă esențială în evoluția și maturizarea fiecărui om în această viață. Pregătirea pentru această etapă constituie pași specifici, documentați în scrierile străvechi din care face parte sistemul semințelor. Această etapă elimină 2 mari obstacole în evoluția ta: 1) elimină îndoiala despre calea potrivită ție și 2) elimină convingerea că realitatea are existență intrinsecă și că orice am face, nu s-ar putea schimba.

Călătorie către lumea de diamant împreună follow-up-ul de 21 de zile este dedicat tuturor celor pasionați de practica meditației. Are ca scop dezvoltarea conștientizărilor despre felul cum ia naștere propria realitate în care trăiești. Dacă reușești să dezvolți înțelegerea tiparelor mentale și a vacuității, orice obiectiv demn de a fi realizat devine posibil pentru tine.

Care este programul evenimentului?

18:30 – 19:00 – Primirea participanților + networking

19:00 – 20:00 – Sesiunea #1

20:00 – 20:15 – Pauză

20:15 – 21:30 – Sesiunea #2

Cum pot accesa cursul intensiv DCI 7 – Atingerea lumii de diamant?

Înregistrarea cursului intensiv DCI 7 – Atingerea lumii de diamant, care a avut loc în luna iunie, se mai poate accesa până la finalul anului. Pachetul de înregistrări îl poți achiziționa de la acest link.