Shopping Cart

No products in the cart.

Bucuria Generozității – 13 august

Bucuria Generozității

Descoperă Secretele Minții pentru a Crea Abundenţă în Viața Ta

CÂND: Sâmbătă, 13 august, 9:30 – 13:00

UNDE: Hotel Casa Siqua, Calea Plevnei 59A

CÂT: Eveniment gratuit*

Program:

9.00 – 9.30 – Primire participanți

9.30 – 11.00 – Partea 1

11.00 – 11.30 – Coffee Break (cafea, ceai, apă incluse)

11.30 – 13.00 – Partea 2

Evenimentul va avea interpretare în limba română.

Eveniment cu Tim Lowenhaupt

Tim studiază de peste 10 ani cu Geshe Michael Roach și se ocupă de organizarea cursurilor sale la nivel internațional.

El este de asemenea Manager General al unui lanţ de hoteluri de lux din Sedona, Arizona, SUA, care donează mai mult de 50% din profiturile sale anuale pentru susținerea numeroaselor proiecte de salvare, digitalizare şi traducere a acestei înțelepciunii străvechi pentru viața modernă.

Ce vei afla în cadrul evenimentului?

Înţelepciunea străveche a Orientului documentează multe metode simple şi deseori lăsate secrete, pentru a ne ajuta să creăm viaţa pe care ne-am imaginat-o dintotdeauna. Conţinând instrucţiuni profunde asupra modului prin care putem să ne folosim puterea minţii şi a intenţiei noastre, alături de instrumente practice pentru a avea grijă şi a-i susține pe ceilalţi cu bucurie şi generozitate, putem învăţa să creăm adevăratele cauze pentru abundenţă financiară, în relaţiile noastre şi în celelalte arii ale vieții noastre.

În această întâlnire cu Timothy Lowenhaupt, vom explora această înţelepciune străveche şi vom descoperi metode pe care le putem folosi, sunt uşor de pus în practică şi au rezultate puternice. Vei dobândi o înţelegere mai clară a felului cum arată o practică eficientă de mindfulness și de asemenea cum să ai grijă de ceilalţi într-un mod empatic și colaborativ. Rezultatele acestor metode pot declanşa un izvor de abundenţă, al cărui impact se va răspândi către prieteni, familie, loc de muncă, comunitate şi chiar şi mai departe.

Sistemul Semințelor funcționează de fiecare dată, precum gravitația

… oferă o abordare nouă și în același timp veche de mii de ani pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră orice vis ne dorim.

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT!

Întrebări frecvente

Cum pot contribui?

* orice contribuție este binevenită pentru acoperirea costurilor de organizare. Aceasta poate fi făcută cu mențiunea în detaliile de plată eveniment Tim în conturile:

  • transfer bancar în contul pe numele Soare Livia  RO23RNCB0318002950980001 – BCR
  • REVOLUT – pe numărul de telefon 0756.433.608 – @livia23j4
  • cash la eveniment

Va exista și sesiune Q&A ?

Da, vom avea pe finalul evenimentului timp pentru întrebări și răspunsuri.

Pot participa chiar și dacă e prima dată când aflu despre sistemul semințelor?

Da, acest eveniment este dedicat atât studenților mai vechi ai acestui sistem cât și celor noi. Imediat ce îți vei rezerva locul la eveniment, vei primi o serie de materiale introductive în format video, care să te ajute să înțelegi principiile de bază ale acestui sistem. Iar la eveniment vei afla mai multe detalii de la trainerii acreditați în acest sistem.

Ce fac dacă m-am înscris, dar nu mai pot fi prezent/ă?

Contact

Pentru întrebări legate de eveniment, iată datele mai jos:


Locație

Hotel Siqua – Calea Plevnei 59A, București

Livia Soare

livia@diamondsystem.ro

Nr Tel

0756433608